Mihai Traistariu se afla in plin razboi cu taximetristii din Constanta, dupa ce a decis sa-si deschida vara aceasta o linie proprie de taximetre, pe care vrea sa afiseze chipul si numele lui. Solistul sustine ca primeste noaptea telefoane de amenintare cu moartea, fiind somat sa renunte la noua sa afacere.

Dupa ce s-a lansat in forta in afaceri, el detinand deja un restaurant, un coafor si un supermarket, Mihai Traistariu se lupta acum sa-si faca intrarea pe piata de taximetrie din Constanta.

El va pune in circulatie, incepand cu 3 iunie, propria sa linie de taximetre, cele 70 de masini urmand “sa poarte” pe usa inscriptia “Mihai Taxi”, plus o poza a cunoscutului solist. Deocamdata, Mihai este singurul actionar din afacere, el reusind performanta de a convinge 70 de particulari sa fie angajati ai firmei sale.

“Eu intentionez sa sparg piata, cum s-ar spune. Am cele mai mici preturi: 14,8 lei pe kilometru”, a adaugat cantaretul, care a inceput, insa, sa devina o amenintare pentru restul firmelor de taximetrie din teritoriu, dar si pentru taximetristii pirat. Solistul s-a trezit cu telefoane anonime in miez de noapte, prin care era somat sa renunte la afacere, altfel isi va pierde viata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.