Stirista de la pupitrul Antenei 1 nu a purtat lenjerie intima in timpul filmarilor pentru “Supravietuitorul”, in care aceasta a avut un rol mic, de prezentatoare a concurentilor de la ruleta ruseasca.

Lansarea ultimului film regizat de Sergiu Nicolaescu, “Supravietuitorul”, a adus totodata si amanunte picante de la filmari, din culise. Perioada in care pelicula s-a filmat la Odeon a coincis cu cea mai fierbinte saptamana din vara trecuta - in fiecare zi au fost peste 40 de grade. In plus, figuratia de peste 100 de persoane, reflectoarele, echipa formata la randul ei din 80 de oameni au mentinut o atmosfera incinsa, iar faptul ca s-a filmat doar pe timpul noptii n-a schimbat cu nimic situatia.

Mai mult decat atat, intr-una din nopti au cedat pana si camerele de filmat din cauza caldurii, toata lumea luand o pauza de cateva zeci de minute. Secventele de la Odeon au adus-o pe set si pe Simona Patruleasa, in rolul prezentatoarei concurentilor de la ruleta ruseasca. Faptul ca Simona e considerata una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din Romania a fost confirmat din plin de reactiile barbatilor din echipa. Ceea ce n-au stiut ei la momentul respectiv este ca Simona nu purta lenjerie intima pe sub rochia galbena de satin si dantela.

Ileana, repetitii fara numar
O alta aparitie incantatoare este cea a Ilenei Lazariuc, in rolul celebrei Zarada, frumoasa tiganca de care se indragosteste “trubadurul” Cristian Vasile. Proaspata mamica, ce va fi prezenta azi in Romania, la premiera acestui film, detine rolul cel mai complex interpretat de personajele feminine. Desi se stie ca Nicolaescu este adeptul frumusetii feminine pure, nu vulgare, de aceasta data, regizorul a apelat la cateva secvente sexy si nud interpretate de Lazariuc. Pentru Ileana, filmul reprezinta practic si un cadou pe care si l-a facut de ziua sa, ea fiind nascuta pe 12 aprilie. “Pe domnul Nicolaescu l-am intalnit prima oara la casting, si a fost foarte deschis, mai ales ca mi-l inchipuiam dur, dar din contra, este chiar haios. Am repetat mult inainte de inceperea filmarilor, si repetam in continuare inaintea fiecarei secvente, iar domnul Nicolaescu explica in detaliu ce doreste de la fiecare actor in parte.”

Rus: “Am avut ce Invata”
Solista Cristina Rus are doua aparitii episodice pe durata peliculei, ea interpretand rolul iubitei lui Goldberg, dusmanul comisarului Moldovan. “Am avut ce invata in urma colaborarii cu maestul Sergiu Nicolaescu si pot spune inca de pe acum ca nu voi ezita sa repet experimentul”, a declarat aceasta la conferinta de presa desfasurata, ieri, la ProCinema, la lansarea pentru presa a filmului “Supravietuitorul”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.