Kanal D va difuza incepand de luni, de la ora 22.30, serialul "Il Fenomeno - Adrian Mutu", o productie TV in care telespectatorii vor avea ocazia sa-l urmareasca pe fotbalist in viata lui de zi cu zi, informeaza NewsIn.
Telespectatorii Kanal D, postul cu care Adrian Mutu a incheiat la inceputul lunii martie, primul contract de imagine semnat in premiera in Romania de catre un fotbalist, vor avea ocazia sa il urmareasca pe atacantul Fiorentinei impreuna cu familia, prietenii si colegii sai de echipa in cele mai diverse ipostaze.
Serialul va include atat elemente de reality-show cat si interviuri si imagini din arhiva personala a vedetei, telespectatorii avand sansa sa afle aspecte din viata lui Adrian Mutu, care nu au mai fost dezvaluite pana acum.

Filmarile au avut loc atat la Florenta, acolo unde vedeta locuieste impreuna cu familia sa, in Romania, dar si la Miami, unde Consuelo, sotia fotbalistului va da nastere celei de-a doua fetite a cuplului.
Fotbalistul va fi implicat in campanii umanitare si educationale, avand in vedere faptul ca atat vedeta cat si membrii echipei KANAL D realizeaza cat de important este fotbalistul ca model pentru tanara generatie.
“Sunt fericit, emotionat si nerabdator sa vad reactia publicului dupa primul episod care va fi difuzat la Kanal D. Telespectatorii vor afla lucruri pe care nu le-am spus nimanui pana acum si vor vedea aspecte netrucate din viata mea si a familiei mele. De asemenea, sunt multumit ca, in sfarsit, voi putea lamuri anumite chestiuni legate de trecutul meu fara ca vorbele mele sa fie rastalmacite de vreun intermediar", a declarat fotbalistul Adrian Mutu.

Adrian Mutu, supranumit Briliantul este atacantul Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei. In prezent, fotbalistul are un contract cu echipa de fotbal Fiorentina


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.