Trupele britanice Stereophonics si Deluka si cantareata din Banat Miss Platnum se alatura listei de artisti ce vor urca pe scena festivalului B'Estfest, care se va desfasura in zilele de 4, 5, 6 si 11 iulie, la Romexpo, informeaza NewsIn.

Stereophonics si trupa londoneza underground Deluka vor canta la B'Estfest pe 5 iulie, iar cu o zi inainte romanii o vor putea vedea in concert pe Ruth Renner, alias Miss Platnum, originara din Banat si cunoscuta in Europa datorita promovarii unui nou gen muzical numit R ‘n’ Balkan, un melanj de R&B, pop si etno balcanic.

B'Estfest va avea loc la complexul Romexpo, in zilele de 4, 5 si 6 iulie, iar B'Estfest Aftershock, pe 11 iulie. Afisul festivalului B'Estfest cuprinde pana in prezent nume ca Manu Chao, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 (4 iulie), Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs si Nouvelle Vague (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko) si Nelly Furtado (6 iulie), Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'Estfest Aftershock costa 75 de lei, iar in timpul festivalului vor putea fi cumparate cu 90 de lei. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie ) sunt disponibile la pretul de 90 de lei in pre-sale, iar in zilele de festival vor costa 110 lei. Abonamentele pentru toate cele trei zile de B'Estfest (4,5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si pot fi achizitionate la pretul de 240 de lei de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.