Pretentii. Cunoscutul om de teleziviune ne-a marturisit ca fara o marire substantiala a ofertei de a conduce Senso TV nici nu se asaza la masa negocierilor!

Un afacerist bucurestean i-a pus in fata o oferta-socanta celebrului om de televiziune Luis Lazarus: 1 milion de euro pentru a deveni directorul general al postului Senso TV, detinut de omul de afaceri. Cu toate ca uluitoarea oferta pare de nerefuzat, Lazarus nu are de gand sa-i dea curs, cel putin deocamdata. Contactat de CANCAN, jurnalistul ne-a declarat ca "Nu ma intereseaza 1 milion de euro si nu iau in calcul decat o oferta mai mare". El n-a vrut, insa, sa ne spuna exact ce pretentii are. Din informatiile noastre, la discutia avuta cu afaceristul, acesta l-ar fi intrebat: "Cat ma costa efortul sa vii sa lucrezi cu mine?", iar jurnalistul i-a raspuns ca "Un milion de euro ar fi putin"!

Potrivit unor apropiati, Luis Lazarus ar vrea 1.500.000 de euro, banii jos, si, in plus, sa aiba deplina libertate editoriala. "Nu vreau sa vorbesc de bani. 1,5 milioane ar fi undeva aproape de pretentiile mele. Ce pot sa va spun este ca, daca accept, vreau sa mi se acorde libertate absoluta!", a mai declarat jurnalistul pentru CANCAN.

Potrivit unor surse din anturajul lui Lazarus, acesta se teme ca oferta omului de afaceri sa nu fie doar o modalitate de a-i inchide gura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.