Dupa modelul starurilor de la Holywood, si frumusetile autohtone fac orice si investesc oricat pentru un zambet perfect.

Majoritatea solistelor noastre au apelat la tratamente performante de albire a dintilor sau la tehnici dureroase, pentru remodelarea si indreptarea acestora.

Pentru ca nu a fost inzestrata de Mama Natura cu un zambet fara cusur, Loredana Groza a fost nevoita sa apeleze si ea la tehnicile moderne de cosmetizare a danturii.

Vedeta si-a imbracat dintii in portelan, costul unei astfel de interventii fiind de 100 de euro pentru fiecare. Tot dinti din portelan a preferat sa aiba si fosta solista a trupei Andre, Andreea Antonescu.

Ea si-a imbracat, in urma cu cativa ani, la un cabinet stomatologic din Galati, nu mai putin de sase dinti. Ca orice vedeta de televiziune care se respecta, Teo Trandafir a apelat si ea la doctorul stomatolog pentru a avea dinti de un alb imaculat.

Din nefericire, vedeta de la Prima TV nu a fost asa de norocoasa, gelul prescris de medic dandu-i dureri foarte mari: “Nu am putut sa suport. Cand dadeam cu gelul ala pe dinti ma dureau groaznic de tare. Era insuportabil”, a declarat cunoscuta moderatoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.