Consolare. Liviu Moreanu a scos o blonda la plimbare cu decapotabila prin centrul Capitalei
Liviu Moreanu si Codin Maticiuc, fostul, respectiv actualul iubit al Annei Lesko, traiesc amandoi un nou inceput in viata amoroasa. Dupa ce basarabeanca a luat brusc decizia de a renunta la Liviu, in favoarea lui Codin, fostul iubit al cantaretei nu a pierdut timpul cu nostalgiile si s-a consolat rapid in bratele unei blonde.
Paparazzii Cancan l-au surprins, ieri dupa-amiaza, pe fostul partener al Annei plimbandu-se vesel nevoie mare intr-un Mercedes decapotabil al carui scaun din dreapta era ocupat de o tanara blonda ravasita de vantul primavaratic. Daca tanara era usor bosumflata, probabil de la curent, Liviu parea foarte bine dispus, afisand un zambet larg de sarbatoare. La un moment dat, el i-a luat mana blondei intr-a lui si a tinut-o asa ceva vreme, semn ca tanara il intereseaza mai mult decat ca o simpla companie de drum.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.