Clubul "The Office" a fost, joi seara, kilometrul zero al vietii mondene bucurestene. Prezentarea colectiei de primavara-vara Patrizia Pepe si lansarea magazinului "She" au fost motivele, obiective si suficiente, pentru care vedete de televiziune, artisti, jurnalisti si stilisti au consimtit sa se inghesuie in localul de fite din centrul Capitalei. O prezenta noua in peisajul monden este Diana Chivu, sora lui Cristi Chivu, care a venit la Clubul "The Office" nu doar dintr-o fireasca pasiune feminina pentru moda, ci mai ales pentru ca Marius Kalmar, reprezentantul exclusiv pentru Romania al brand-ului Patrizia Pepe, este cel mai bun prieten al fratelui ei.

Tot joi seara s-a mai produs o premiera pentru lumea presei mondene, mereu avida de noutate: Florin Ionescu, impresarul trupei ASIA, si-a scos in lume noua iubita, Sanda Curca, de profesie manechin. Este pentru prima oara de la despartirea lui Florin Ionescu de Irina Nicolae (plecata din tara de dragul lui Marius Vizer, actualul ei iubit) cand se afiseaza in public, la un eveniment cu pretentii, alaturi de recenta sa cucerire. Fotoreporterii au fost atat de captivati de noul cuplu incat unii dintre ei au ratat instantanee interesante cu alte VIP-uri care s-au aflat la fata locului: designerii Rita Muresan si Razvan Ciobanu, fetele de la "meteo", Malvina si Albertina, actrita Crina Matei, impresarul Victor Becali, stilistul Ovidiu Buta...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.