Desi toata lumea asteapta cu sufletul la gura vesti despre nunta Printului William si a iubitei lui, Kate Middleton, ei bine, dupa ultimele zvonuri care au aparut in presa, o nunta la Palatul Buckingham tot va avea loc. Numai ca este vorba de mezinul familiei regale, Printul Harry.

Se pare ca al treilea mostenitor la tronul Marii Britanii ar fi facut deja pasul si ar fi cerut-o de sotie pe Chelsy Davy, chiar de la parintii ei. Harry a fost zarit intr-o discutie serioasa cu multimilionarul Charles Davy si cu sotia sa, Beverley, la un pranz, intr-un hotel de cinci stele din Cape Town. Prietenii din Africa de Sud ai cuplului sunt convinsi ca el i-a cerut mana frumoasei lui iubite. „A fost o conversatie intensa. Era evident ca avea o chestiune serioasa de discutat cu ei. Harry este un tip traditionalist. Vrea sa faca lucrurile ca la carte, asa ca a cerut permisiunea tatalui ei”, a declarat unul dintre acestia.

Printul, in varsta de 23 de ani, s-a intors recent din Africa de Sud, unde a vizitat familia lui Chelsy, 22 de ani.
Relatia de dragoste dintre Harry si Chelsy a avut parte de suisuri si coborasuri. Si chiar s-au despartit de doua ori. Ultima data s-au impacat inainte de a pleca el in Afghanistan. Se spune ca, in zona de razboi, el chiar le-ar fi povestit colegilor de arme cat de dor ii este de ea. Unul dintre soldati a dezvaluit: „Tot ce spunea Harry avea legatura cu fotbalul si sexul. Chiar si atunci cand vorbea de fotbal, parea ca se gandea la modul cum sa readuca in discutie sexul. Era evident ca ii lipsea mult iubita lui!”

Printul Harry si-a insotit iubita la intalnirea de familie, dupa o scurta vacanta pe care cei doi au petrecut-o pe un rau din Botswana. Prietenii de familie cred ca Beverley si Charles vor sa fie siguri ca Harry este serios in a avea o relatie de lunga durata cu fiica lor. „Este un tanar incantator, dar uneori mai calca pe alaturi. Parintii lui Chelsy stiu ca el o iubeste, dar vor sa fie siguri ca relatia lor va rezista”, a declarat o alta sursa. In cursul zilei de joi, Harry a fost zarit la Londra intr-un club de noapte, alaturi de Printul William si verisoarele lor, Beatrice si Eugenie. Si asta in timp ce iubita lui, Chelsy, se pregateste sa se intoarca la studii, in Leeds. Un prieten apropiat al Printului a declarat: „A inceput sa se gandeasca la tot ceea ce este important pentru el, iar Chelsy este pe primul loc pe lista lui”.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.