Trupa finlandeza Sunrise Avenue va canta la B'estfest Trupa finlandeza Sunrise Avenue, cunoscuta pentru hitul rock „Fairytale gone bad”, va avea concert la Bucuresti, in cadrul festivalului B'estfest, care va avea loc pe 4,5 si 6 Iulie.
Va canta alaturi de nume ca Nelly Furtado, si Roisin Murphy pe 6 iulie, in cea de-a treia zi a festivalului. De asemenea, in prima zi vor canta Apollo 440, Unkle si Cypress Hill, iar in cea de-a doua zi, Manic Street Preachers si Kaise Chiefs.

Sunrise Avenue a luat fiinta la Helsinki, in 2002, in prezent fiind formata din Samu Haber - voce si chitara, Jukka Backlund - clape, Raul Ruutu - chitara bas, si Sami Osala - tobe. Primul album a fost inregistrat independent, cu ajutorul producatorului Jukka Backland, care, in cele din urma a devenit si membru. In vara anului 2005, trupa a semnat un contract cu o casa de discuri finlandeza, iar mai tarziu a fost remarcata de una din cele mai puternice case de discuri din industria muzicala. Albumul de debut, „On the way to Wonderland”, a fost lansat in luna mai din anul 2006. single-ul „Fairytale gone bad” a fost lansat in august, iar cateva luni mai tarziu a cucerit topurile muzicale europene. In Romania, single-ul a fost una din cele mai difuzate piese ale anului 2007 si a stat in fruntea Romanian Top 100 mai bine de 35 de saptpmani de la lansare.

B'estfest 2008, produs de Emag!c Entertainment, va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, iar in 11 iulie, B'estfest Aftershock, unde pana in prezent au fost anuntati Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.