Pe B1 TV, la "Viata, dimineata", o domnisoara pseudovedeta, pe care am uitat cum o cheama, a raspuns intrebarii "Se spune despre tine ca esti scumpa, e adevarat?" a realizatorilor emisiunii, cam asa: "Nu, nu sint scumpa, dimpotriva!". Sint absolut sigura ca a primit, dupa emisiune, de la colegii ei de breasla peste un catralion de miliarde de telefoane in care, disperati, oamenii o rugau acelasi lucru: "Nu mai spune, fata, niciodata ca esti ieftina, ca strici piata, fii evaziva si lasa-i, in felul asta, pe fraieri sa creada ca sintem scumpi!"

La "Tonomatul DP2" (TVR2) al lui Catalin Maruta s-au discutat, in detaliu, problemele conjugale ale cintaretei Delia, care s-a despartit de curind de prietenul ei, omul de afaceri Florin Moldoveanu. La un moment dat, Delia o tinea una si buna ca sintem in saptamina mare. "Ba nu", zicea Maruta. "Ba da", zicea Delia. "Ba nu", zicea Maruta. "Ba da", zicea Delia. A invins cu greu Catalin Maruta. La cit parea de convinsa ca e saptamina mare, Delia traieste, probabil, cu inca o impresie: ca a stat de vorba la televizor cu Dan Negru deghizat in Mihaela Tatu si spunind lucruri trasnite in emisiunea "Surprize, surprize" a lui Lucian Viziru.

Prostata e, nu-i asa, o glanda anexa a aparatului genital masculin care s-a remarcat ca fiind folositoare la casa omului, deoarece are bunul obicei de a secreta in uretra cea mai mare parte a lichidului seminal. Realizatorii spotului publicitar Prostenal au facut insa o confuzie groaznica intre bolile prostatei si prostata insasi.

Din aceasta confuzie a rezultat sloganul "Prostenal. Victorie asupra prostatei". Daca, Doamne fereste, agentia respectiva isi va extinde activitatea in domeniul campaniilor pentru medicamente, ma astept la slogane de genul "Victorie asupra ficatului", "Victorie asupra ochilor", "Victorie asupra durerilor de amigdalite!" sau - de ce nu? - "Victorie asupra creierului".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.