Haita de paparazzi a sarit la beregheata imaginii plinute expuse de Jennifer Love la sfarsitul anului trecut. Nici in 2008 perseverenta jurnalistilor nu se dezminte: presa presupune la greu, iar actrita/cantareata ii pune la punct.

Dupa ce vanatorii de poze compromitatoare i-au stricat escapada romantica facand publice formele artistei din unghiuri deloc avantajoase, Jennifer Love Hewitt s-a pornit de curand sa inchida gurile rele. A anuntat, deci, ca nu este insarcinata.

Pozele din decembrie, in care Hewitt aparea la mare cu noul sau logodnic, Ross McCall, intr-un bikini cam revelator pentru o starleta din Hollywood-ul slabaturilor, au facut inconjurul Internetului. Comentariile pe marginea kilogramelor in plus n-au incetat sa apara, iar actrita s-a sesizat, declarand: “Stiu cum arat, o stiu si prietenii mei, si familia mea. Si imi iubesc corpul, cum ar trebui sa si-l iubeasca orice femeie”.

Dar jurnalistii porneau de curand un nou atac usturator, afirmand ca Hewitt ar fi asteptand primul sau copil. Iar avantul lor a parut pe deplin confirmat sambata (29.03.08), cand actrita a aparut, cu ocazia premiilor Nickelodeon, intr-o tinuta tip baby-doll, de regula alegerea preferata a femeilor insarcinate. Insa vedeta a transmis revistei People.com, prin reprezentantul sau, ca nu e vorba de asa ceva.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.