Aflata la mijloc in razboiul dintre sotul sau, Stefan Banica jr., si TVR, Andreea Marin risca sa fie nevoita sa-si caute un alt post unde sa prezinte Pretuieste viata

Razboiul pe care Stefan Banica junior il duce in prezent cu TVR ar putea-o afecta chiar pe sotia acestuia, Andreea Marin riscand sa nu mai fie gazduita la postul la care avea cea mai mare audienta, cu Surprizele. Emisiunea pe care o produce, Pretuieste viata, si pe care urma sa o prezinte ar putea fi scoasa din grila de programe chiar inainte de a-si face debutul.

Cu toate acestea, Zana prefera sa nu se bage in razboiul sotului sau. Stefan Banica a dat TVR in judecata, pentru incalcarea drepturilor de autor, pe motiv ca ar fi reprodus si comercializat, fara acordul sau, DVD-ul Maestrii Comediei, in care apare tatal sau. Artistul cere daune de 30.000 de euro. Toate reproducerile si distribuirile efectuate de parata (TVR MEDIA) au fost realizate fara acordul subsemnatului. Am solicitat in repetate randuri negocierea si semnarea unui contract de cesiune a drepturilor de autor, precum si plata unei remuneratii echitabile.

Desi nu s-a ajuns niciodata la un acord pe cale amiabila, parata a continuat sa reproduca si sa distribuie interpretarile pana la momentul formularii prezentei cereri, sustine actorul in motivele actiunii. Pentru repararea prejudiciului produs, se impune acordarea de daune interese, al caror cuantum va fi precizat definitiv dupa administrarea probelor si, eventual, a unei expertize de specialitate, mai spune acesta in cererea de chemare in judecata, stabilind 30.000 de euro ca suma initiala.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.