Andreea Balan, clasata pe cea de-a doua pozitie la finalul serii, si Laura Cosoi, premianta neincoronata a celei de-a treia runde, au rupt prietenia firava care le lega

Suparare maxima in tabara Andreei Balan. Dupa ce s-a clasat pe locul al doilea la concursul Dansez pentru tine in varianta internationala si a acceptat cu ochii inchisi o noua provocare din partea echipei de la Pro, Andreea Balan se simte nedreptatita de juratii de la Dansez.

Mai mult, vazand ca Laura Cosoi si partenerul ei au fost desemnati castigatorii editiei a treia, Andreea nu s-a mai putut controla si a inceput sa-i arunce priviri sagetatoare iubitei lui Smiley. Degeaba s-a antrenat o saptamana intrega, iar de dragul locului intai si-a aratat si chilotii, ca la finalul serii, divina mexicana a fost detronata de pe pozitia fruntasa. In capul ei micut si blond, ea isi imagina ca poate sta in varf pana in finala, fara sa ia in calcul prestat ia Laurei Cosoi sau macar numele filmului Cu un pas inainte in care este distribuita aceasta. Mii de draci, tunete si fulgere, manie pe fata, furie la liber, pe toate le-a simtit fosta solista de la Andre in momentul citirii voturilor.