Despartirea Deliei Matache, fosta N&D, de omul de afaceri Florin Moldoveanu a starnit in ultima vreme o serie de controverse. Invitata in garsoniera lui Catalin Maruta, cantareata a recunoscut ca ea a fost cea care l-a parasit pe Florin, omul care i-a stat alaturi doi ani, si a incercat sa infirme toate acuzele pe care acesta i le-a adus in ultima vreme.Era cunoscut faptul ca Delia traia o poveste de dragoste cu Florin (foto), patronul unui club din Capitala. Cu ceva vreme in urma s-a aflat, insa, ca artista il impartea pe Florin cu o alta juna blonda, pe nume Lucica.

Dupa nenumarate scandaluri, batai, despartiri, impacari, acuze si reprosuri, cei doi au incheiat relatia ce urma sa se oficializeze in aceasta vara. Revoltat si ranit in orgoliu de declaratiile Deliei, conform carora ea ar fi decis sa-l paraseasca, Florin a inceput sa faca diverse remarci dure la adresa cantaretei, declarand in diverse ziare ca "acest copil turbat" este de fapt o "fitoasa, instabila, betiva, prefacuta si mahalagioaica".Invitata, joi dimineata, in emisiunea lui Maruta, Delia a marturisit ca, "daca atat l-a dus capul sa declare, dupa doi ani in care am fost impreuna, este treaba lui". Tanara i-a dat replica lui Florin, sustinand ca "sunt purtatoare de creier chiar daca parul imi este blond".

'Este frustrat ca si-a pierdut jucaria>>

A urmat apoi interventia telefonica a mamei Deliei, care nu s-a sfiit sa declare ca "Florin este doar un frustrat care, ajuns la 40 de ani, si-a pierdut jucarioara si acum sufera. Eu nu sunt cu mult mai mare decat el, am 42 de ani si nu-i inteleg comportamentul. Nu stiu cum are tupeul sa vorbeasca asa de copilul meu, de vreme ce ea l-a intretinut o gramada de vreme.

Delia i-a dat chiar si bani, iar atunci cand a ramas fara locuinta, a venit si a stat la noi, in apartamentul de doua camere in care locuim. A uitat oare cand venea la doua noaptea si plangea in masina in fata scarii?".Se pare ca in ultima vreme, cand relatia lor scartia si Delia nu a mai rezistat sa-l imparta cu buna-stiinta pe Florin cu Lucica, artista s-a hotarat sa-si vada de viata ei si a cautat sa-si faca o alta relatie.

'Era un om ratat si violent>>

Din declaratiile mamei Deliei a mai reiesit ca Florin ii ameninta pe toti pretendentii acesteia, in cel mai rau mod, astfel ca juna nu se putea bucura de atentia nici unui alt barbat. "Era un om foarte violent. Eu mi-am dat seama imediat ce fel de pramatie e. Este doar un ratat, care ii datoreaza fiicei mele 10.000 de dolari", a mai spus mama Deliei. Dupa aceste acuze, Florin, invinuitul, a intrat si el in legatura telefonica cu invitata Delia si cu moderatorul emisiunii.

Fara sa faca vreo afirmatie coerenta, prosperul om de afaceri, cum se declara, a negat ca i-ar datora vreun ban cantaretei. Ba, mai mult, a tinut sa precizeze ca "rotile mele de la masina valoreaza 10.000 de dolari. Nu vad cum as putea eu sa-i datorez ei aceasta suma?". Florin nu a vrut sa faca nici un fel de marturisire cu privire la duplicitatea in care a trait timp de doi ani si la faptul ca impartea patul conjugal cu doua femei, la fel de tinere si la fel de blonde. A ocolit subiectul, spunand doar ca Delia "stie cel mai bine adevarul".

Singura certitudine in acest scandal este faptul ca Delia stia de relatia lui Florin cu Lucica. A acceptat, totusi, sa traiasca asa, dar s-a saturat. Cei doi convenisera in urma cu o luna si jumatate sa se desparta si urma ca Delia sa nu faca tam-tam pe aceasta tema. Blondina nu s-a putut abtine si a inceput sa-i tarasca numele acestuia prin paginile ziarelor si revistelor. Nu intelegem de ce este Florin atat de suparat pentru ca Delia nu-i face nici un rau "omului de afaceri" cu roti de 10.000 de dolari, din contra, publicitatea negativa fiind mai de efect decat cea pozitiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.