Solista de muzica populara Nicoleta Voicu ar fi venit cu o plasa de cadouri, crezand ca asa va putea participa la emisiune

Prezentatorii de televiziune sunt asaltati cu telefoane din parte multor interpreti aflati la debut, dornici de celebritate. In cazul in care se lovesc de refuzuri repetate, acestia recurg la nenumarate siretlicuri, pentru a atrage atentia. Cantareata de muzica populara Nicoleta Voicu o acuza pe Teo ca pretinde spaga invitatilor. Pe de alta parte, Teo a declarat ca solista respectiva a incercat s-o mituiasca pentru a o primi la emisiunea “Teo Live”.

Cine spune ca este usor sa fii vedeta se insala amarnic. De cateva saptamani, echipa emisiunii “Teo Live”, dar mai ales Teo si producatoarea Andreea Godeanu, sunt asaltate de telefoane din partea interpretei de muzica populara Nicoleta Voicu, care isi doreste, cu orice pret, o aparitie in cadrul acestei emisiuni de succes. Dupa ce a fost refuzata de cateva ori, solista ne-a trimis un e-mail, in care acuza ca invitatii sunt selectati “pe criteriul spagii”.

“Stiu ca in profesia mea non-valoarea inlocuieste cu succes valoarea, ca spaga e criteriul de evaluare al unui artist si nu calitatile lui artistice, muncesc de prea multa vreme pentru a renunta asa usor... imi doresc tare mult ca in emisiunea Teo sa se mearga pe valoare artistica si nu pe spaga”, spune Nicoleta Voicu, in e-mailul respectiv.

Nicoleta a blestemat o angajata de la Prima TV
Ea mentioneaza, de asemenea, faptul ca a beneficiat de o aparitie in cadrul emisiunii pe care Teo a prezentat-o la Romantica si ca ar fi trebuit sa fie invitata si in emisiunea pe care vedeta a moderat-o la Pro Tv, in urma cu cativa ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.