Marele actor a facut o dezvaluire de senzatie din trecutul sau, pe care nu o stiu nici macar copiii si nevasta. Prezent la Baia Mare cu spectacolul “Straini in noapte”, impreuna cu Emilia Popescu, Florin Piersic a simtit nevoia sa impartaseasca publicului un mare secret: are si o fata, careia i-a purtat de grija pana s-a maritat.

Finalul spectacolului de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare i-a adus cele mai multe emotii lui Florin Piersic, cand primarul municipiului, Cristian Anghel, i-a inmanat titlul de cetatean de onoare al orasului. Actorul a pastrat mereu o puternica legatura cu Maramuresul, dupa ce, in 1976, a filmat aici unul din cele mai indragite filme ale lui, “Pintea”. Actorul a declarat ca este atat de tulburat de acest moment, incat vrea sa faca o dezvaluire senzationala.

“M-am emotionat foarte tare si trebuie sa va marturisesc un lucru important. E bomba serii. Nu am mai spus-o la nimeni, numai fosta mea sotie stie, Ana Szelesz. Copiii mei nu stiu si nici actuala mea nevasta. Faceam filmarile la pelicula "Pintea". Eram pe Iza intr-un sat pe care il cunosc foarte bine. In fiecare zi am observat ca la mine la filmare venea o fetita. Marioara o chema. Am vazut-o azi, am vazut-o maine si i-am spus si nevesti-mii. Ana Szelesz stia ca visul meu a fost de a avea o fetita, ca sunt foarte atasat de fete, asa ca o indrageam pe asta mica foarte tare. Imi era atat de drag de ea, incat veneam si eu la filmari si ajungeam si ma uitam daca este acolo si abia atunci incepeam munca.

Dar intr-o zi m-am dus la ea si i-am spus: “Asculta, papusa mica. Cum te cheama? Marioara. Si mai cum? Deac. Esti romanca? Da! Si cati ani ai? 9. Extraordinar, am zis. Si de ce te uiti asa lung la mine? Pentru ca va iubesc foarte tare. De ce? Nu stiu, dar va iubesc mult. Si parintii tai?....Eu nu am parinti”. Actorul a povestit ca fetita i-a povestit intreaga drama a familiei sale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.