Intrucat a refuzat sa-i aduca in Italia fete pentru cluburile de noapte, Antonello de Gennaro ii cere Monicai Columbeanu 15.000 de euro pentru ca i-a aranjat cateva aparitii tv. “Am contactat cativa avocati din Italia si ne-au asigurat ca nu poate castiga, mai ales ca eu nu aveam nici un contract semnat cu el”, ne-a spus sotia lui Irinel.
Cand totul parea a merge ca pe roze, avand o cariera in plina ascensiune, Monica Columbeanu s-a trezit implicata intr-un scandal declansat chiar de agentul italian, Antonello de Gennaro, cel pe care aceasta il angajase de a o reprezenta peste hotare. Desi practic i-a aranjat doar o emisiune si un interviu, in revista “Visto”, acesta ii cere sotiei lui Irinel 15.000 de euro. La baza acestui scandal se afla insa refuzul Monicai de a-i aduce in Italia fete pentru cluburile de noapte. “In loc sa ma promoveze, mi-a cerut sa facem castinguri cu fete din Romania care sa lucreze intr-un club de noapte in Italia, si pentru asta sa inchiriez Marriot-ul. Nu am vrut sa ma implic in acest proiect, era riscant. Nu sunt genul care sa fiu bussines woman la suprafata, eu nu-mi patez numele. Eu am pornit de la premisa sa aduc modele pentru prezentari de moda, nu fete bune din Romania. Cand a vazut ca nu sunt de pacalit, ca nu vreau sa-mi foloseasca imaginea cu astfel de actiuni, a inceput sa ma ameninte si mi-a cerut sa-i dau 15.000 de euro pentru ca a fost managerul meu. A adaugat apoi ca va anula factura, pe care de altfel nu aveam nici un motiv sa i-o platesc, daca voi semna un contract in urma caruia el sa aiba un procent de 50 la suta din ce-mi gaseste el, si 15 la suta din ce aduc eu”, a dezvaluit Monica dedesubturile acestui scandal.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.