Denisa a petrecut Pastele catolic impreuna cu iubitul ei Robert, dar si cu parintii acestuia, intr-un restaurant din Mnchen, cu specific japonez

Denisa, bruneta trupei Bambi, a petrecut Pastele catolic impreuna cu iubitul sau Robert si parintii acestuia la München, in Germania. Solista nu a ciocnit si nu a mancat nici un ou, pentru a nu incalca traditia ortodoxa.

Chiar daca foarte multe vedete de la noi au renuntat fara prea multe remuscari la religia lor pentru a le face pe plac viitorilor soti, Denisa de la trupa Bambi nu vrea in ruptul capului sa treaca de la ortodoxie la catolicism pentru actualul sau prieten Robert. Bruneta a fost in Germania, la München, pentru a petrece Pastele catolic alaturi de Robert si de familia acestuia, insa nu a ciocnit nici macar un ou cu viitorii ei socri.

“Am mers la un restaurant japonez impreuna cu mama si tatal lui Robert, si am servit la sushi bar tot felul de specialitati. Desi la ei este obiceiul sa impodobeasca pomii cu oua colorate, nu am mancat nici un ou. Astept Pastele ortodox, cand Robert va veni in Romania si vom petrece impreuna cu ai mei”, a declarat Denisa pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.