Pilotul Adrian Iovan si-a rasplatit partenera cu trandafiri pentru contributia acesteia la piesa «Romeo si Julieta»

Chiar daca fotografiile tip paparazzi i-au infatisat mereu in ipostaze reci, distante, Romanita si Adrian Iovan au facut o schimbare de macaz marti seara, cand au venit impreuna la premiera piesei “Romeo si Julieta”. Cei doi s-au comportat ca in luna de miere, s-au tinut de mana si s-au sarutat, incercand sa lase impresia ca in familia lor domneste o armonie deplina.

Sala “Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara a fost neincapatoare marti seara, cand a avut loc premiera piesei “Romeo si Julieta”, montata intr-un stil nonconformist, dupa trairile tinerilor din ziua de azi. A fost intr-adevar seara premierelor, intrucat regizorul piesei, Ioan Carmazan, s-a aflat la primul sau spectacol de teatru, iar Romanita Iovan a debutat si ea ca designer de costume.

De altfel, colaborarea Romanitei la aceasta piesa a fost ca un pansament pentru creatoarea de moda, care, in ultimele luni nu a facut altceva decat sa dezminta faptul ca s-ar afla in pragul divortului. Strategie de marketing sau nu, cert e ca viata personala a Romanitei a asigurat o promovare consistenta a proiectului “Romeo si Julieta”.

Si ce ocazie ar fi fost mai buna pentru a demonstra ca in familia Iovan e liniste deplina decat premiera piesei pentru care Romanita a creat costumele? Asa se face ca cei doi soti Iovan au venit impreuna la Nottara, au facut risipa de tandreturi si s-au tinut de mana aproape tot timpul. La finalul reprezentatiei, atunci cand cei noua actori au fost aplaudati cu frenezie de public, Romanita si-a luat si ea partea de glorie, fiind luata pe sus pentru a urca pe scena alaturi de protagonisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.