Solistul a fost trezit din somn, la ora 6 dimineata, cand se afla in apartamentul din Budapesta

Tudor Chirila a fugit de Summit-ul NATO tocmai la Budapesta, prilej cu care va inregistra si doua melodii. In urma cu trei zile, dis-de- dimineata, el, a avut parte de un incident mai mult decat neplacut: niste englezi beti-morti s-au harjonit la usa lui, trezindu-l din somn. Dupa o pleiada de injuraturi, strainii s-au potolit, insa solistul nu a mai putut adormi.

Iubitul Andreei Raicu petrece foarte mult timp in capitala Ungariei, unde si-a inchiriat, impreuna cu cei de la trupa Vama, un apartament. Si, dupa ce au sustinut un concert la Timisoara duminica seara, el si Raul, unul dintre colegii sai, s-au gandit ca nu ar fi rau sa dea o tura pana la Budapesta, ocazie cu care au scapat si de nebunia din Bucuresti, prilejuita de Summit-ul NATO.

Desi se declara incantat la maximum de Budapesta, atat de locurile, cat si de oamenii de acolo, iata ca Tudor a avut parte si de un incident neasteptat, in toiul noptii. Cativa straini, ce consumasera cantitati industriale de alcool, i-au vandalizat usa.

Motivul nu se stie, probabil erau vecini de-ai lui Chirila, care au confundat usa apartamentului: “La 6 dimineata m-am injurat rau cu niste englezi beti morti, care se harjoneau in fata usii mele. Am folosit cu succes "shut the fuck up, I’m trying to get some sleep" (n.r. "taceti, incerc sa dorm"), iar ei nu s-au lasat mai prejos cu "take it easy man we’re havin fun" (n.r. "linisteste-te, noi ne distram")”, dupa cum a povestit Chirila, pe blogul personal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.