Co-prezentatoarea matinalului Antenei 1, Neatza cu Razvan si Dani, fosta iubita a lui Iulian Moga, este protagonista unui pictorial de mare senzatie, care va aparea pe piata in numarul din luna mai al publicatiei hot.
Andreea Mantea, frumusica vecina a simpaticilor matinali ai Antenei 1, Razvan Simion si Dani Otil, s-a lasat fotografiata pentru revista Playboy, in ipostaze sexi si extrem de provocatoare. Pictorialul incendiar, desi a fost realizat in urma cu cateva saptamani, va putea fi admirat la inceputul lunii mai. Nu este pentru prima oara cand Andreea Mantea, bucuresteanca in varsta de 22 de ani, apare in ipostaze sexy in paginile lucioase ale acestei reviste, si nici prima data cand sanii sai siliconati poti fi admirati “la liber”. Fostul iepuras a acceptat, de curand, propunerea venita din partea directorului editorial Playboy Romania, Dan Silviu Boerescu, de a aparea pe coperta cartii "Istoria erotica a micului dejun", scrisa de acesta. Asezonata cu fructe exotice, detinatorea titlului de Miss Playboy 2006, zambeste fericita de pe coperta volumului cu specific gastronomic, lasand sa se vada rotunjimile formelor sale.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.