Beyonce Knowles si iubitul sau Jay-Z s-au casatorit marti dimineata in Scarsdale, New York. Potrivit unei surse citata de revista PEOPLE, cei doi indragostiti au obtinut un certificat de casatorie valabil numai 60 de zile.

Reporterii de la PEOPLE au incercat sa obtina o declaratie oficiala din partea celor doi dar purtatorul de cuvant al lui Jay-Z nu a fot de gasit iar cel al lui Beyonce nu a vrut sa comenteze.

Beyonce, 26 si Jay-Z, 38, sunt impreuna din 2002. Zvonuirile privind relatia lor au inceput dupa ce cantareata a aparut in videoclipul melodiei lui Jay-Z “ Bonie and Clyde”, proiect urmat de un lung sir de colaborari printre care " Crazy in love", " Deja Vu" si " Upgrade U".

Dupa lunga perioada in care cei doi au tinut secret relatia lor, Beyonce a inceput sa vorbeasca dintr-o data despre casatorie. In decembrie 2006, cantareata a declarat pentru revista InStyle ca “ Nu poti grabi un barbat in nimic – fie ca este vorba despre o relatie, casatorie sau copii”

La o luna dupa declaratia cantaretei, au aparut zvonuri conform carora cei doi se pregatesc sa se casatoreasca in Caraibe- zvon dezmintit de apropiatii celor doi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.