Andra a ajuns pe mana medicilor, dupa o saptamana la care a fost supusa la grele incercari. Inmormantarea bunicii lui Catalin, programul halucinant de antrenamente pentru show-ul “Dansez pentru tine”, dar si de concerte, precum si o stare de slabiciune pe care a resimtit-o cateva zile la rand, au culminat cu o vizita la spital unde i-au fost administrate vitamine si glucoza in perfuzii.
Saptamana trecuta a fost extrem de dificila pentru Andra. O serie de evenimente nedorite, alaturi de concerte si antrenamentele obligatorii, dar si o stare de oboseala accentuata si o devitaminizare s-au sfarsit pentru artista pe patul de spital. Dupa o saptamana in care s-a pregatit pentru tango si dansuri populare internationale, cu 24 de ore inainte de cea de-a treia editie a show-ului “Dansez pentru tine” de la Pro TV, solistei i-au fost administrate vitamine si glucoza. Dupa ce starea sa de sanatate a fost ameliorata datorita medicatiei (o singura sedinta) prescrisa de medici, Andra a constientizat ca a fost la un pas sa nu mai intre in competitie si ca astfel ar fi putut pune in pericol sansele copilului pentru care danseaza. Cazul Andrei nu este singular. Mihai Botezat, partenerul Cristinei Rus, a facut o intindere la picior, in cursul saptamanii, iar in seara concursului, datorita efortului depus, durerea a revenit mai acut ca prima data.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.