Cristian Chivu si Adelina Elisei au stabilit locatia si ziua in care isi vor lega destinele. Ca sa nu mai dea curs altor speculatii, capitanul echipei nationale de fotbal a postat pe site-ul sau personal cateva detalii legate de cel mai important eveniment al vietii sale: casatoria civila si religioasa.

Casatoria lui Cristi Chivu cu Adelina Elisei va avea loc la inceputul verii, pe data de 6 iulie 2008, la sapte zile dupa finala Campionatului European de Fotbal. Pentru cea mai frumoasa zi din viata lor, cei doi indragostiti au ales sa-si primeasca invitatii intr-un decor de vis, la Palatul Stirbei din apropierea Capitalei, in Sala Regina Maria. Peste 500 de invitati vor fi alaturi de cei pe care presa mondena i-a numit pe buna dreptate “mirii anului”. Afaceristi, sportivi, impresari, presedinti de cluburi, dar si cativa coechipieri ai fotbalistului vor fi prezenti in prima saptamana a lunii iulie, la Buftea, pe domeniile Stirbei.

Cum era si firesc, mireasa va fi ajutata de domnisoarele de onoare si admirata de fostele sale colege de trust, de creatoare de moda si prezentatore de televiziune. Evenimentul va beneficia de toate ingredientele unei petreceri elitiste, mai ales ca cei doi miri au semnat un contract cu Bucharest Arena - firma care detine domeniul si le va organiza nunta in cele mai mici detalii. Momentan, cei doi miri nu au facut public numele nasilor de cununie, dar, din cate se pare, acestia isi doresc o pereche tanara.

Chivu, psiholog pentru Adelina
Adelina Elisei, fosta prezentatoare a Stirilor sportive de la Antena 3, si-a incheiat de curand colaborarea cu Trustul Intact si a anuntat ca se stabileste definitiv in Italia, la Milano, inscriindu-se si la un master in comunicare. Schimbarile intervenite in viata sa de la aparitia lui Cristi Chivu, dar si deplasarile saptamanale in Italia, au determinat-o pe acesta sa se stabileasca definitiv in Milano, chiar daca singura persoana pe care o cunostea in acest oras era iubitul ei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.