La cateva saptamani de cand s-a despartit de Liviu Moreanu, basarabeanca a devenit iubita lui Poponet. Acesta a renuntat si el la relatia cu modelul Corina Zugravu.
Dupa o relatie de mai bine de doi ani cu Liviu Moreanu, incheiata recent, Anna Lesko traieste o noua idila, de cateva zile. Iubitul artistei este nimeni altul decat Codin Maticiuc. Cei doi au fost, initial, amici foarte buni. Datele problemei s-au schimbat de cand basarabeanca a ramas singura. Poponet a renuntat si el la modelul Corina Zugravu, pentru a putea fi impreuna. Desi formeaza un cuplu doar de cateva zile, Anna si Codin se feresc sa iasa in doi, in public, preferand intalnirile cu grupul de prieteni. Recent, Codin si Liviu s-au certat ca la usa cortului, aruncandu-si acuze grave unul la adresa celuilalt. Motivul a fost, se pare, tot Anna Lesko, ea nemaidorindu-si continuarea relatiei cu Moreanu, intrucat acesta ar fi inselat-o. La un moment dat se spunea ca basarabeanca este pe punctul de a se casatori cu fostul sau iubit, alaturi de care a petrecut mai multe vacante peste hotare.

Milionar in dolari
Pe lista lui Codin Maticiuc, zis Poponet, se afla si alte nume de vedete, printre care Gina Pistol si Ana Maria Ferentz. La 27 de ani, noul iubit al lui Lesko este milionar in dolari si are o colectie de masini de lux, din care face parte si un Maseratti Spider, un Ferrari 430 Cabrio si un Porsche Cayenne Turbo. Codin s-a despartit de Ana Maria Ferentz in momentul in care s-a cuplat cu modelul Corina Zugravu. Se pare ca, si de aceasta data, povestea se repeta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.