Loredana va sustine in fata tuturor celor 26 de sefi de stat prezenti la summit-ul NATO, un concert special.

Artista a fost aleasa astfel ca simbol al artistului roman care reprezinta cel mai bine cultura, tradiitle si modernismul romanesc in acelasi timp. Concertul va avea loc pe 2 aprilie, in prima zi a Summit-ului, la Palatul Parlamentului, pe scena special construita cu ocazia acestui eveniment deosebit.

Loredana a pregatit un show deosebit, in stilul care o caracterizeaza, care va dura aproximativ o ora si jumatate. Artista va interpreta melodii ce reprezinta un fusion excelent de muzica pop, lautareasca si tiganeasca.

Piesele sunt incluse pe cel mai recent album al sau intitulat “Made in Romanie” care contine atat piese inspirate de legaturile pe care artista le are de ceva vreme cu frumoasa cultura a etniei rrome, dar si melodii originale romanesti.

La Summit-ul de la Bucuresti, pe langa cele 26 state membre ale Aliantei, vor participa toate cele 23 de tari care fac parte din Parteneriatul pentru Pace.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.