Cristina Spatar isi doreste o nunta luxoasa si, cu toate acestea, ea s-a hotarat sa ieftineasca meniul, de la 200, la 130 de euro.

Solista s-a gandit ca unii invitati nu si-ar putea permite sa plateasca aceasta suma, asa ca a preferat sa umble la tarif, decat sa se trezeasca cu mesele goale. Invitatii se vor desfata cu mancaruri traditionale, dar si cu preparate sofisticate.

Pentru ca mai este foarte putin pana la cununia religioasa, ce va avea loc pe 26 iulie, Cristina Spatar si sotul sau, Alin Ionescu, au intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile de nunta.

Dupa ce au ales locul unde va avea loc petrecerea, Palatul Stirbei, cei doi sunt pe ultima suta de metri in ceea ce priveste alegerea costumului de ginere, dar si a rochiei de mireasa: “Alin va purta un costum Armani sau Dolce & Gabana, pe care il va comanda in Italia, imediat dupa ce se va hotari asupra culorii, dar si a modelului. Eu voi purta o rochie de mireasa semnata de Catalin Botezatu, pe care o voi comanda cu vreo 2 saptamani inainte de nunta, deoarece exista posibilitatea sa raman insarcinata pana atunci, iar modelul rochiei s-ar schimba daca s-ar intampla asta. Mai bine o comand mai aproape de nunta, poate slabesc, poate ma mai ingras”, a declarat Cristina, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.