Familia regretatului actor Heath Ledger crede ca acesta mai are un copil dintr-o relatie pe care a avut-o in liceu cu o femeie mai in varsta decat el, potrivit presei australiene.

Pe cand avea 17 ani, Ledger a avut o relatie cu o femeie, pe atunci in varsta de 25 de ani, care traia in concubinaj cu un alt barbat si care a descoperit ca este insarcinata abia dupa ce s-a despartit de viitorul actor. Daca se confirma faptul ca Ledger este tatal biologic al fetitei acestei femei, copilul ar putea beneficia de o parte din averea de mai multe milioane de dolari a actorului, alaturi de Matilda Rose, fiica in varsta de doi ani pe care Heath a avut-o cu actrita americana Michelle Williams. Unchiul lui Ledger, Hadyn Ledger, originar din Perth, Australia, a declarat ca exista posibilitatea reala ca Heath sa fie tatal.

Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", in regia lui Ang Lee, a murit pe 22 ianuarie, in locuinta sa din New York, la varsta de 28 de ani. Medicii legisti au stabilit ca moartea actorului a survenit accidental, din cauza unei intoxicatii acute provocate de efectele combinate a sase medicamente, antidepresive, analgezice si anxiolitice. Testamentul lui Heath, redactat inainte sa o cunoasca pe actrita Michelle Williams si sa se nasca fiica lor, Matilda, in aprilie 2003, prevede faptul ca averea lui sa fie impartita intre parinti si frati si sa fie administrata de tatal starului, Kim Ledger.

O parte dintre rudele regretatului Heath Ledger sunt in conflict cu tatal actorului, spunand ca acesta administreaza prost averea actorului. Unchii lui Heath cred ca tatal acestuia a demonstrat in trecut ca este un prost administrator. Din acest motiv, in urma cu 15 ani, lui Kim i s-a retras functia de administrator al averii bunicului lor. "A facut datorii enorme", a declarat, pentru revista "People", Mike Ledger, unul dintre unchii si, totodata, nasul actorului. Dupa citirea testamentului, Kim a dat asigurari ca "va avea grija" de Matilda, insa rudele lui spun ca promisiunea nu a fost respectata. Unchii actorului sunt de parere ca averea ar trebui administrata de un executor independent. De cealalta parte, executorul australian al testamentului actorului, Robert John Collins, a spus ca declaratiile lui Mike Ledger sunt "niste gunoaie".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.