La sfirsitul saptaminii trecute, fostul Beatle Paul McCartney (65 de ani) a fost vazut sarutindu-se cu frumoasa bruneta Nancy Shevell (47 de ani), mostenitoarea unei companii de transporturi newyorkeze.
Primul sarut al celor doi dateaza de prin noiembrie trecut si a avut loc la New York, cu fix o zi inainte de divortul lui Sir Paul de blonda Heather Mills. De fapt, cei doi sint cunostinte vechi: Paul si Linda McCartney erau prieteni de familie cu Nancy Shevell si fostul ei sot, Bruce Blakeman. Culmea coincidentei: cele doua divorturi (Paul McCarthey / Heather Mills si Nancy Shevell / Bruce Blakeman) au avut loc aproape simultan. Pina acum, purtatorii de cuvint ai lui Sir Paul Mc Cartney nu au declarat decit ca... se abtin de la orice comentariu pe aceasta tema, dar prietenii fostului Beatle sint unanimi in a declara ca "ar fi timpul sa-si revina si el"...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.