Omul de afaceri a bagat-o in sedinta pe mama Adrianei, dupa ce aceasta pusese bine cateva dintre plicurile cu bani primite la botezul baietelului.
Mama Adrianei Bahmuteanu este renumerata pentru postul pe care il ocupa in prezent, cel de babysitter. Pentru serviciile prestate, boss-ul de la Rosal varsa in contul soacrei 2.000 de euro lunar. Chiar daca baita de seara este un ritual care cade in grija afaceristului, si mamica, din cand in cand, o suplineste moca pe bunica, data de salariu este batuta in cuie.

Relatiile dintre cei doi (Prigoana senior si soacra) sunt ca de la angajat la patronat, singura diferenta fiind faptul ca omul de afaceri constientizeaza ca doica nu poate fi inlocuita. De aceea tace si accepta iesirile si incalcarile fisei postului. Ultimul clinci intre sef si subordonat s-a consumat, recent, la botezul lui Maximus Prigoana, cand soacra si-a permis sa se uite in plicurile de dar si sa retina cateva dintre acestea. A recunoscut greseala Pentru ca nu s-a gandit ca ginerele sau va returna cadourile in numerar primite de junior, mama Adrianei a pus primele daruri bine, pentru a nu se rataci in nebunia de la botez.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.