Vinovata de tsunami-ul declansat nu este, se pare, doar Elena Matei, tinerica aspiranta la statutul de solista, ci si Laura Andresan, profa de sex de la B1 TV
Dupa ani si ani, in care zilele de post, si in special serile de vineri, erau transformate in chefuri deocheate pentru prieteni, Cristian Tantareanu este pe punctul de a ramane singur. Impropriu spus singur, pentru ca in jurul sau se invart o multime de fatuci aspirante la titlul de sotie de milionar. Una dintre acestea este Elena Matei, alias Marilyn Monroe in varianta damboviteana, pe care omul de afaceri a cunoscut-o in Albania, intr-un sejur hot petrecut cu nevasta de mana. Obisnuita cu flirtul pe fata si propunerile fara perdea, stapana Paradisului verde a crezut, o perioada, ca aceea care i-a luat mintile sotului sau este mimoza cu glas de privighetoare, dar fara sponsor, Elena Matei. Si, in marea sa marinimie, a acceptat publicitatea mascata declansata de Tantareanu. Insa, nu mica i-a fost uimirea, cand a realizat, intr-un tarziu, ca ruptura s-a produs inainte de episodul Albania. Astfel, dupa 15 ani de casatorie, Manuela a spus Stop joc!, pentru ca nu a mai rezistat si nu avea arme cu care sa lupte.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.