Rocsana Marcu va colabora cu Black Eyed Peas. Will, unul dintre componentii trupei, va inregistra partea de rap a piesei romancei „Cine iubeste si lasa“. Despre aceasta colaborare aflam dintr-un interviu acordat de frumoasa cantareata ziarului nostru.

In cadrul turneului "EurotTombola" iti promovezi noul material solo. Cum a reactionat publicul pana acum?

Surprinzator de bine. Organizatorii au aranjat sa urc prima pe scena, inaintea celorlalti artisti. In mod normal, este cel mai dificil, pentru ca publicul nu este incalzit. M-a bucurat sa vad ca toti cantau si dansau alaturi de mine.

Am auzit ca esti imaginea Christian Dior in Dubai...

E mult spus. Colaborez cu o agentie de acolo careia i-am trimis niste poze foarte reusite, singurele de care fost incantata. Am participat la mai multe castinguri alaturi de alte fete mult mai frumoase decat mine. Sase erau din Beirut si eu, ca femeie, am intepenit cand le-am vazut. Zece erau din India. O ucraineanca si cu mine eram singurele blonde. Am facut impresie buna la sedinta foto.

Stateam pe un scaun si mi s-a spus sa nu ma misc si sa exprim diferite stari. Imi spuneau, de exemplu: "Acum imagineaza-ti ca ai avut o mare problema in familie si vrem sa vedem asta pe fata ta" sau "Tocmai ai castigat un concurs sau ti-ai cumparat ceva frumos si esti foarte incantata". Au fost incantati de poze si ma vor chema pentru reclame. In Dubai am mai stat apoi patru zile. Am avut noroc sa particip si la castingul pentru cosmeticele Christian Dior. In urma sedintei foto am luat destui bani.

II E TEAMA DE ARABI

S-a spus ca ai luat 5.000 de euro...

Nu e chiar asa. Nu pot spune cat. Nu suport sa spun cifre. Oamenii citesc si spun: "Vai, cat a luat fata asta...", dar te si judeca. Un om de rand nu intelege cum o fata de 23 de ani a ajuns sa faca asta si sa castige atat. Unii sufera, altii te admira.

S-a spus ca ai avut succes, pentru ca esti genul de femeie preferata de arabi...

Da. Arabii sunt obsedati de blonde si de femei nu foarte slabe. Asa ca... Mi-a fost teama la un moment dat in Dubai, pentru ca lumea araba e periculoasa. Cat am stat pe acolo am avut ocazia sa observ ca pentru o femeie este periculos daca nu esti atenta ce e in jur. Poti sa o patesti destul de rau. Iesi intr-un club si, Doamne fereste, i se pune pata unui arab pe tine. Sunt foarte bogati si vor sa te cumpere. Mie nu mi s-a intamplat, pentru ca nu prea am iesit in oras.

Ai mai primit oferte de munca?

Am avut o oferta sa lucrez pentru un post tv gen MTV, in limba engleza. Dar insemna ca din septembrie sa ma mut acolo si sa stau minim doi ani. Nu prea se poate, chiar daca foarte multe persoane publice au plecat din tara pentru a-si face un rost in strainatate, crezand ca in Romania nu pot. E adevarat ca e mai bine acolo, dar, slava Domnului, mie imi merge bine aici.

De ce ai ales tocmai Dubai-ul?

Eram in excursie. Intotdeauna cand plec in vacante iau de pe Internet adresele de la diferite agentii si las pozele mele oriunde.

GOALA IN UNGARIA

Am auzit ca ai aparut in Playboy-ul din Ungaria. E adevarat?

In urma cu trei luni, eram in vizita la cea mai buna prietena a mea, Gratiela, care locuieste in Budapesta. De acolo transmite zilnic concursul interactiv tv de la miezul noptii difuzat de Antena 1. Acolo am avut surpriza sa ma vad pe coperta editiei speciale de Craciun alaturi de vedeta principala de la ei, plus alte poze cu mine in interior extrase din pictorialul realizat in Grecia. L-am sunat pe redactorul-sef Silviu Boerescu care mi-a confirmat foarte relaxat ca da, stia. Mai mult, aparusem fara sa stiu si in Playboy-ul din Grecia.

Ai luat bani in plus pentru asta?

Nu. Doar in cazul in care faceam o noua sedinta foto.

Mai pozezi?

Nu spun niciodata nu. In vara asta expira contractul meu cu Playboy si, cine stie, poate il reinnoiesc.

Esti studenta la Stiinte Politice. Ai de gand sa te bagi in politica?

Nu. Sunt studenta la comunicare si relatii publice. Facultatea este de Stiinte Politice. Practic, pe diploma nu scrie decat ca sunt un PR extraordinar.

Ce politician admiri?

Adrian Nastase. Pentru ca mi se pare singurul politician destept. Nu il cunosc personal, dar am judecat dupa interviurile pe care le-a dat.

Te mai duci anul acesta la MTV Europe Music Awards?

Normal. De trei ani ma duc.

S-a tot scris ca te-ai imprietenit cu diversi cantareti de afara. Ai profitat cumva de aceste prietenii pentru cariera ta muzicala?

E mult spus ca m-am imprietenit. Sunt o fire sociabila. De fiecare data ajungeam dupa multe peripetii la petrecerile private de dupa spectacol. Cei de acolo ma confundau cu o mare artista. Simon de la Blue a aflat ca sunt din Romania si voia sa stie multe despre Dracula. Cei de la Black Eyed Peas mi-au promis ca vin la noi in tara. Will de la Black Eyed Peas stie ca sunt cantareata si m-a rugat sa ii aduc o versiune in limba engleza a piesei mele "Cine iubeste si lasa." Atunci mi-a venit ideea sa ii propun sa imi inregistreze o portiune de rap in engleza pentru aceasta piesa.

A spus ca va vorbi cu managerul sau si, daca totul e in regula, o va face gratis. Initial ,luasem legatura cu Turbo B de la Snap. Insa acesta mi-a cerut 6.000 de euro pentu a "rapai" putin. Mi s-a parut mult, mai ales ca trebuia sa scot acesti bani din buzunar. Casa de discuri nu a vrut sa ma sponsorizeze, mai ales ca de atatia bani puteai face un videoclip frumos.

DRAGOSTE LA SECRET

Observ ca tinzi sa iti faci prieteni sau iubiti mai mult de afara. Nu te intereseaza romanii? Ai respins avansurile catorva fotbalisti...

Pana acum nu am cunoscut un barbat in Romania care sa merite. Toti sunt interesati de Rocsana Marcu, persoana publica, si nu de mine personal.

Nu s-a auzit prin presa cu cine anume ai fost in trecut. Chiar daca ai fi cu cineva, nu spui… De ce?

Pai, si nu e mai bine asa?

O fi, dar lasi loc la interpretari…

Interpretari oricum exista. Lumea tot te judeca orice ai face. Si pentru ce as face-o? E viata mea personala. Daca simt nevoia sa fiu cu cineva si imi place intr-adevar persoana respectiva, il pastrez pentru mine. In urma cu doi ani, am terminat o relatie ce a durat sapte ani de zile. Nu era o persoana cunoscuta. Era foarte linistit si ieseam foarte rar. Nu m-a intrebat presa de el.

TEREN CU BANII PLAYBOY

Dupa aparitia in Playboy ai primit cereri in casatorie?

Au fost cateva. In orice caz, cei de la Playboy mi-au spus ca stocul de reviste s-a epuizat rapid. Pictorialul a avut succes.

Pe ce ai cheltuit banii incasati in urma aparitiei?

Am cumparat un teren in Baneasa pe care imi construiesc o vila. Chiar au fost multe articole prin ziare care spuneau ca stau intr-o casa primita de la nu stiu cine… Ii informez pe cei care au scris asta ca in ziua de azi iti poti cumpara o casa luand un credit pe 20 de ani, asa cum am facut eu. Am dat un avans minim si platesc 300 de euro pe luna.

Momentan, este in constructie, insa va fi gata, conform contractului, pe la sfarsitul lui septembrie. Are un living, o bucatarie, doua dormitoare si o mansarda. La fel s-a zis si despre masina mea, ca am primit-o cadou. Te anunt ca am luat-o in leasing pe numele meu, pe patru ani si ma dau cu capul de pereti ca trebuie sa platesc 10 milioane de lei pe luna. Bine ca mai am doar un an de plata.

Care este cel mai extravagant lucru facut de tine?

In urma cu multi ani, inainte de a ajunge la Prima TV, am lucrat la o firma. In ziua primului salariu, sefii m-au chemat in birou si mi-au spus ca imi vor da deocamdata doar 30% din suma. Eu aflasem ca ceilalti angajati au primit intregul salariu. Ce-or fi zis, sa ma fraiereasca... Asa ca am luat banii, m-am uitat la ei si i-am aruncat pe masa, spunandu-le sefilor mei: "De banii astia sa va luati voi cafea. Imi dau demisia". Am fost atat de mandra de gestul meu pe moment, desi acasa am plans trei zile dupa aceea.

Cand te mariti?

Nu stiu. Cert este ca vreau sa am copii. Dar nu voi ajunge mama in afara unei casnicii, pentru ca, se spune ca, astfel, copiii nu sunt doriti de Dumnezeu. Daca as cunoaste pe cineva astazi si ar fi o relatie extraordinara, m-as marita imediat. Insa deocamdata nu e cazul. Si as minti daca as spune ca exista alte prioritati, cum ar fi cariera. Cand cunosti persoana potrivita, faci ceea ce simti.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.