Anul 2008 se anunta prolific pentru vedetele feminine care au luat o pauza in cariera. Motivul? La Hollywood se naste in serie!

Abia s-au stins ecourile stirii despre Halle Berry care a nascut o fetita, ca revista „People" a publicat, saptamana trecuta, fotografiile gemenilor lui Jennifer Lopez, Max si Emme. Cantareata, a carei valoare este echivalenta cu greutatea fundului ei in aur, declara ca nu se grabeste sa revina la silueta dinainte.

Nimic nou, lucruri de genul acesta au mai spus si alte mame celebre. in afara de faptul ca fotografiile si acest fericit bla-bla post-partum le-a adus celor doi 6 milioane de dolari! Lopez (38 de ani) si Mark Anthony (39 de ani) s-au casatorit in iunie 2004. Anthony mai are trei copii dintr-o casatorie anterioara.

In interviul din „People", Jennifer declara ca acesta este cel mai „mare eveniment din viata ei". Marele eveniment o va tine langa patut pana in luna iunie, cand va incepe filmarile la „Love and Other Possible Pursuits".

Mai ponderata, Halle Berry (41 de ani) a anuntat prin purtatorul ei de cuvant doar atat: mama si fetita se simt bine. Bravo lor si felicitari mamei pentru efortul depus! in toamna lui 2007, invitata la Oprah Winfrey, Berry declara ca ceasul biologic o impinge sa faca un copil, dar ca ea si Gabriel Aubry, partenerul sau (de profesie fotomodel), se straduiesc fara rezultat. Halle nu intentioneaza sa se marite: „Ma simt mai casatorita decat am fost in cele doua mariaje anterioare", a facut ea referire la jucatorul de baseball David Justice si cantaretul Eric Benet.

In vara, barza de la Hollywood va traversa Oceanul ca sa ajunga in Franta, in frumoasa regiune Provence. Acolo o sa nasca cea mai vedeta dintre vedete, Angelina Jolie, si ea binecuvantata de Dumnezeu si de partenerul ei, Brad Pitt, cu o pereche de gemeni.

Un baietel si o fetita se vor alatura fratiorilor adunati de prin varii colturi ale lumii: PaxThien, de origine vietnameza (4 ani), Maddox, de origine cambodgiana (in varsta de 6 ani), Zahara, etiopiana (3 ani) si Nouvel Shiloh, fetita lor biologica, care va implini doi ani in mai. „Brangelina" a ales Franta drept omagiu adus regretatei sale mame, actrita canadiano-franceza Marcheline Bertrand, care a murit de cancer anul trecut.

Jolie (32 de ani) si Brad Pitt (44 de ani) nu vor sa se casatoreasca, dar si-au promis unul altuia sa-si creasca impreuna copiii. Pana la adanci batraneti vor putea avea o grupa de gradinita, precum „veterana" Mia Farrow, care a adoptat vreo opt!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.