Fosta componenta a trupei Candy, Giulia, e foarte hotarata sa-si ajusteze lunile acestea lookul, respectiv sa remedieze ceea ce considera ea "singurul defect" pe care il detine la ora actuala. "Defectul" anatomic pe care vrea sa-l corecteze este la nivelul fizionomiei, mai precis, interpretei ii diplace total propriul nas. Operatiunea de infrumusetare o va costa destul de mult - 1.000 de euro -, insa Giulia sustine ca merita deoarece astfel isi va corecta deviatia de sept.

Proiectul de "reparare" a nasului nu este chiar nou, solista marturisindu-ne ca, pana acum, a ratat trei programari la unul dintre cei mai buni medici esteticieni din Bacau. Modesta din fire, Giulia ne-a mai dezvaluit ca operatia la nas va fi singura interventie asupra fizionomie sale, deoarece este foarte multumita de restul dotarilor de la mama-natura. Dupa ce va reusi sa compenseze investitia in nas, Giulia vrea sa mai bage ceva bani intr-o masina sport si un apartament cu doua camere in zona Dorobanti, unde locuieste momentan cu chirie alaturi de parintii sai. Proiecte care, potrivit estimarilor Giuliei, ii depasesc capacitatea de plata, motiv pentru care se gandeste sa se orienteze spre un credit bancar.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.