Lui Giovani Becali pare sa i se fi inecat toate corabiile. Dupa ce procurorii anticoruptie il piseaza zi de zi, Ioan Becali are probleme si in viata privata.

Femeia care i-a stat alaturi in ultimii 30 de ani cere divortul de impresar. Narda Stella Becali a inaintat miercuri, la Judecatoria sectorului 1, o cerere de desfacere a casatoriei cu Ioan Becali. Sotia cunoscutului om de fotbal solicita instantei stabilirea unei pensii de intretinere, dar si pastrarea numelui de "Becali". Se anunta un divort rasunator avind in vedere ca cei doi au impreuna trei fete, dar si o avere imensa de impartit.

Pe 26 martie 2008, Narda Stella Becali (51 ani) a depus la Judecatoria sectorului 1 din Capitala dosarul de divort inregistrat sub numarul 4853/299/2008. Avind calitatea de reclamant, columbianca Stella Becali solicita instantei de judecata desfacerea casatoriei cu Ioan Becali (56 ani), pensie de intretinere si pastrarea numelui dobindit in urma casatoriei.

Primul termen de judecata a fost stabilit pentru 15 aprilie. Pentru foarte multi apropiati ai clanului Becali vestea divortului lui Giovani a venit ca un trasnet, mai ales in comunitatea machedonilor, cunoscuta pentru strictetea respectarii traditiilor potrivit carora divortul la aromâni este interzis. Cu toate acestea, Giovani Becali nu este prima celebritate aromâna care divorteaza, primul fiind Gheorghe Hagi. Desi la aromâni femeia nu iese in fata, ea este totusi cea care mentine o casnicie.

Au trei fete impreuna

Despre sotia lui Giovani Becali nu se stiu prea multe, doar faptul ca este din Columbia. Cei doi s-au cunoscut in Germania, ea fiind cetatean german. In 2000, Narda Stella Becali a obtinut si cetatenia româna. Este simplu de banuit ca, de-a lungul timpului, Stella Becali a indurat multe, ca in orice casnicie, insa i-a fost mereu alaturi lui Giovani si s-a comportat asa cum cerea traditia machedona. Au impreuna trei fete, Pamela, Andreea si Laura.

Copilul din flori sa fi declansat criza?

Se pare ca problemele serioase in familia lui Ioan Becali au aparut in momentul in care o tinara stabilita in Austria a cerut instantelor românesti stabilirea paternitatii fiului ei care, potrivit acesteia, ar fi copilul lui Giovani Becali. Aida Giurumescu Kominek a sustinut in plingerea inaintata judecatorilor ca a fost amanta impresarului, solicitind recunoasterea copilului, schimbarea numelui acestuia in Becali si o pensie alimentara de 400 de euro pe luna. De asemenea, tinara a mai precizat ca, prin amenintari repetate, ar fi fost determinata, insarcinata fiind, sa-si vinda casa din Bucuresti si apoi sa fuga din România. Aceasta sustine ca vreme de trei ani a fost amanta lui Giovani Becali, barbatul fiind, dupa spusele femeii, si tatal unui baietel de trei ani. Relatia amoroasa dintre cei doi ar fi inceput in urma cu opt ani de zile. Potrivit Aidei Giurumescu, cei doi s-ar fi intilnit in 1999, la sfirsitul lunii februarie. "Ne-am imprietenit si, la o luna-doua, am convenit sa incepem o relatie intima", a povestit tinara. In martie 2002, femeia a aflat ca a ramas insarcinata.

"In luna a treia, i-am dat ecografia. A fost foarte bucuros la aflarea vestii ca va avea un baiat in sfirsit". Insa, Giovani si-ar fi schimbat repede atitudinea si nu a mai recunoscut ca Aida este insarcinata cu fiul lui. Instanta din România a suspendat procesul intentat de Aida pina ce judecatorii austrieci vor da o solutie.

Avere de peste 70 milioane de euro

Este de la sine inteles ca procesul de stabilire a paternitatii nu i-a cazut deloc bine doamnei Stella Becali, desi i s-a explicat ca sint multe tinere in stare sa inventeze orice despre Giovani doar pentru banii lui. Dupa scandalul aparut in cazul copilului din flori, apele s-au mai linistit in familia Becali. Impresarul a dat dovada ca poate sta departe de viata agitata din fotbal, a renuntat la cazinouri, adoptind o tinuta de om la casa lui. In plus, problemele de sanatate (a fost operat pe cord) l-au determinat pe Giovani Becali sa se gindeasca mai mult la el si familia lui. S-a impacat si cu varul Gigi Becali, dupa ani de zile in care nu si-au vorbit. Impacarea s-a produs, practic, in momentul in care DNA si-a aratat intentiile in privinta clanului Becali. Furtuna care avea sa se produca in viata linistita si lipsita de griji a familiei Becali a fost intuita, se pare, la timp. Giovani a inteles ca a devenit principala tinta a procurorilor anticoruptie in dosarul transferurilor si a inceput sa ia masuri. Una dintre acestea ar putea fi si divortul care, daca era cerut de el, batea prea mult la ochi.

Reamintim ca Giovani Becali este unul dintre cei mai bogati oameni din fotbal, "grosul" fiind obtinut din transferurile de fotbalisti. De asemenea, Giovani impreuna cu fratele sau, Victor, au si afaceri imobiliare, insa nicidecum la nivelul varului lor Gigi Becali. Averea impresarului Giovani nu este cunoscuta cu exactitate. In Top 300 acesta apare alaturi de fratele sau, Victor, cu o avere estimata la peste 70 milioane de euro.

Divortul, manevra pentru DNA?

Nu putem sa nu ne gindim la partea ascunsa a demersului facut de sotia lui Giovani Becali. Avind in vedere ca cei doi se afla totusi la o virsta la care, in general, incepi sa te gindesti la nepoti, la vacante, la un camin linistit, divortul pare destul de ciudat. Pe linga ipoteza in care Stella Becali s-ar fi saturat de presupusele escapade ale sotului, ar mai fi una destul de sustinuta de actualele imprejurari. Este posibil ca divortul sa fie doar o strategie prin care Giovani sa-si puna la adapost averea. Probabil ca Giovani Becali a aflat ca DNA urmareste sa-l "infunde", in asemenea cazuri principala masura fiind sechestrul pe avere. Odata partajata, averea impresarului poate ca n-ar mai reprezenta o tinta pentru DNA.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.