O gasim intotdeauna la rubrica “Bine imbracate”, si asta pe buna dreptate, chiar daca tinutele ei au fost considerate uneori socante.

Loredana Groza, care probabil are acasa un sifonier cat o garsoniera, s-a indragostit insa iremediabil de o pereche de colanti maro, la care nu vrea sa renunte in ruptul capului.

Pentru ca, in cazul vedetelor, merge de minune zicala “haina face pe om”, exista astazi o adevarata manie a hainelor unicat, din dorinta de a nu afisa o uniforma la diverse ocazii. Tot in lumea stralucitoare a VIP-uilor se tine cont de faptul ca o tinuta nu “traieste” mai mult de o seara.

Iata ca Loredana, una dintre femeile care-si poarta cu maiestrie statutul de vedeta, a facut o abatere de la aceste reguli nescrise si a afisat, la doua evenimente diferite, aceeasi pereche de pantaloni sexy, usor de tinut minte datorita culorii si a materialului lucios. Primul eveniment la care solista a aparut imbracata in respectivii colanti a fost prezentarea de moda semnata Kristina Dragomir si care a avut loc pe 6 februarie 2008 la palatul Bragadiru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.