Chiar daca diferenta de varsta dintre el si sotia lui, Demi Moore, e de 15 ani, Ashton Kutcher a declarat tot timpul ca aceasta nu este o problema pentru viata de cuplu.

Iata ca lucrurile nu stau chiar asa, Ashton poftind la colegele mai tinere, in ciuda faptului ca Demi se intinereste cu lipitori, special pentru el.

Paparazzii l-au surprins pe Ashton Kutcher, de 30 de ani, pe platourile de filmare, uitandu-se pofticios la fundul partenerei sale din filmul “Spread”, Margarita Levieva. Profitand de o pauza de filmari, Ashton a petrecut cateva clipe in apropierea divei, flirtand inocent.

Asta in ciuda faptului ca in urma cu putin timp declara pentru revista People ca este foarte fericit alaturi de Demi Moore, de 45 de ani. Mai mult decat atat, cei doi s-au imprietenit din nou cu Bruce Willis, care fusese mult timp “gelos” pe tanarul sot al fostei sale sotii. ingrijorarea lui Demi Moore ar trebui sa fie cu atat mai mare cu cat Margarita Levieva a recunoscut ca “este innebunita dupa Ashton”, pe care l-a admirat toata viata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.