Pentru ca masoara doar 1,56 m, solista Andreea Antonescu nici ca putea sa cantareasca foarte mult. Ea s-a stabilizat la greutatea de 43 de kilograme si chiar este mandra de silueta ei de viespe, cu toate inconvenientele de rigoare, unele de-a dreptul amuzante.

Solista se plange ca nu poate trece de usile glisante ale mall-urilor, care se deschid automat doar la o anume greutate a clientilor si ca lifturile nu pornesc doar cu ea. in plus, nu poate dona sange.

In timp ce alte vedete duc o lupta acerba cu kilogramele in plus, bucurandu-se ca niste copii de fiecare gram dat jos, iata ca, la polul opus, Andreea Antonescu are necazuri din cauza siluetei de viespe.

Sunt si momente in care nu se poate descurca singura, indeosebi in lifturile blocurilor, dar si in mall-uri: “Este amuzant si-n acelasi timp enervant, dar am inteles ca acestea sunt proiectate sa functioneze la o greutate de peste 50 kg, pentru a proteja copiii”, povesteste ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.