In timp ce unele vedete si-au inregistrat deja numele la O.S.I.M., altele si l-au lasat de buna voie in anonimat.

Nu putine VIP-uri au preferat sa se afirme cu identitati false, pe care le-au considerat mai sonore si mai usor de impus in show-biz. Cand sunt strigati insa pe numele din buletin, devin simpli anonimi.

Peisajul artistic autohton ofera multe exemple in acest sens, insa de neintrecut raman starurile de peste hotare.

La Hollywood sau in muzica internationala, aproape tot ce misca are un nume de imprumut: Fred Astaire este de fapt Frederick Austerlitz, Demi Moore-Demetria Guynes, Alice Cooper-Vincent Damon Furnier, Marilyn Monroe-Norma Jean Mortenson, iar lista poate continua.

Nici noi nu suntem mai prejos si dintr-o multime de porecliti i-am ales pe pe CRBL, Smiley, Anna Lesko, Issa si pe enigmaticul Keo. Acesta din urma s-a nascut in Romania, a copilarit in Elvetia, la Geneva, si s-a scolit in Los Angeles.

La 16 ani canta in trupa Scream, care s-a bucurat de succes in tara Cantoanelor, iar cand s-a intors de la studii din America a pus pe picioare proiectul muzical “The Park”. in 2005 a venit in Romania si a intrat in lumea mondena, in topuri si in viata Andreei Balan. Keo isi ascunde insa cu indarjire varsta, mai ceva ca o femeie si nici despre numele sau real nu a vorbit pana acum.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.