Sisu, component al trupei "La Familia", a fost audiat timp de mai multe ore de politisti si procurori, dupa ce in masina in care se afla impreuna cu un barbat au fost descoperite droguri.
Avocatul sau, Mihnea Stoica, sustine ca drogurile gasite in acea masina nu ii apartin lui Sisu. Stoica a adaugat ca Sisu a fost audiat in calitate de martor si in niciun caz rapperul nu a fost pus sub acuzare. Biroul Teritorial Bucuresti al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism desfasoara ancheta in acest dosar, barbatul care il insotea pe Sisu fiind de mai multa vreme in vizorul anchetatorilor care il banuiesc ca face parte dintr-o grupare care se ocupa cu traficul de stupefiante. Daca se va dovedi ca Sisu are vreo legatura cu drogurile gasite in masina, el risca foarte mult, deoarece a fost eliberat conditionat din arest, in octombrie 2007, de o instanta a Curtii de Apel Bucuresti, intr-un alt dosar in care este judecat pentru trafic de droguri de mare risc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.