Inca mai "rupe" cantarul, insa directia pe care a apucat-o e buna: Kirstie Alley e mai usoara cu 10 kg - de la 154 a ajuns la 144. Vedeta serialului "Veronica" a jurat ca-si va recapata silueta sexy afisata acum cativa ani, in parte pentru a nu-si risca sanatatea (medicii au avertizat-o ca inima i-ar putea ceda), dar mai ales pentru a-si gasi un iubit. Sunt peste patru ani de cand nu a mai facut sex, a spus chiar ea. Kirstie Alley a inceput sa se ingrase in urma esecurilor sentimentale si intr-un moment in care cariera ei o luase pe o panta descendenta. insa acum recunoaste ca nu a fost singurul moment din viata ei cand a luat-o pe cai gresite.

Recent, intr-un interviu acordat publicatiei americane "National Enquirer", actrita a declarat ca, la inceputul anilor '80, a fost
cocainomana. "Ajunsesem sa traiesc intr-un cort amplasat in curtea unor prieteni, nu munceam, nu mancam aproape deloc si prizam cocaina de vreo 400 de dolari pe saptamana", a povestit ea. Pe caracterul ei slab da vina ei pentru muntele de kilograme acumulate in doar doi ani, timp in care s-a imbuibat cu placinte si taco (o specialitate mexicana).

Culmea este ca - recunoaste ea acum - continua sa se minta ca totul e in regula, desi oglinda ii arata halul in care ajunsese. "Abia cand a semnat pentru serialul "Fat Actress" si-a dat seama cat de grasa e - a declarat o persoana din echipa de filmari. Poate ca oglinzile mai deformeaza, insa monitorul nu te minte. S-a ingrozit cand a vazut cat de mult spatiu ocupa pe ecran si a hotarat sa ia masuri". intr-o prima faza, pentru ca era prea grasa pentru a se duce la sala de fitness, a adoptat un regim care exclude treptat grasimile.

Iar cand i se face pofta de mancaruri pe care nu are voie sa le consume, spune ca se uita la o caseta cu ea insasi, vede cat de imensa e si ii trece. Deocamdata, a reusit sa dea jos in felul acesta zece kilograme, dar spune ca intr-un an spera sa redevina subtire ca in vremurile bune.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.