Pentru ca locurile de filmare si decorurile sunt foarte scumpe la noi, multe dintre vedetele noastre prefera sa realizeze diverse pelicule, seriale sau videoclipuri chiar la ele acasa.

Printre cei care nu au avut nici o retinere sa primeasca cu bratele deschise echipa de filmare in propria locuinta, si sa puna la dispozitia actorilor si regizorilor pana si dormitorul sau baia, se numara Mugur Mihaescu, Adrian Minune si, cine ar fi zis, chiar Gigi Becali.

Parlament, videoclip in palatul lui Becali

Baietii de la trupa Parlament au fost, de departe, cei mai norocosi, ei avand privilegiul sa faca cel mai recent videoclip intr-un palat, dar nu oricare, ci tocmai cel al lui Gigi Becali.

Piesa, care a beneficiat de un asemenea cadru, se numeste “Doamne!” si a fost inspirata de povestea de dragoste dintre prezentatoarea B1 TV, Nicoleta Vascan, si Doru Isaroiu, solistul trupei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.