Dupa o poveste de iubire, cu suisuri si coborasuri, care a rezistat trei ani, intre carismaticul solist al trupei "Krypton", Razvan Fodor, si fotomodelul Catrinel Menghia, cei doi au hotarat sa isi vada de viata, urmand drumuri diferite. Daca frumoasa romanca s-a consolat in bratele celebrului creator de moda Georgio Armani, Razvan si-a reluat vechile obiceiuri de aventurier. Colegii nostri de la revista "Story" scriu in numarul de astazi ca, desi relatia celor doi este de domeniul trecutului, se pare ca simpaticul interpret nu a reusit sa o uite pe fosta sa prietena. Pentru ca, zice el, au ramas amici.

"Mai vorbim din cand in cand. Avem o relatie de prietenie. Nimic spectaculos, nimic mai mult. Am avut o legatura care s-a terminat cand s-a terminat, cum s-a terminat", a marturisit Razvan.


Fodor, moderator la «Prima TV»
In ceea ce priveste cariera, Razvan nu poate decat sa fie extrem de multumit, din cel putin doua motive. Unul, pentru ca formatia "Krypton" a scos un nou album, "Deasupra lumii", iar cel de-al doilea, pentru ca Fodor isi pregateste intrarea in lumea televiziunii. Din 2 decembrie, Razvan Fodor si Adriana Petrescu vor fi gazdele emisiunii "Sapte seri cu Adriana si Razvan", care va fi difuzata in fiecare joi, de la miezul noptii, la "Prima TV". Cei doi si echipa lor vor fi prezenti la toate evenimentele culturale si mondene din tara. Cu siguranta, fanele junelui prim de la "Krypton" vor asigura audienta emisiunii favoritului lor.