Adrian Iovan a fost vazut, vineri seara, sarutandu-se cu o colega de la TAROM la petrecerea organizata de sindicatul pilotilor!
Zvonurile unui divort iminent dintre Romanita si Adrian Iovan incep sa prinda contur. CANCAN a aflat ca ruptura din familia creatoarei de moda este mai adanca decat se vede la suprafata. Surse din apropierea celor doi ne-au dezvaluit ca sotul Romanitei traieste, de ceva vreme, o frumoasa poveste de dragoste cu o colega de la TAROM. Informatia, greu de crezut, ne-a ajuns la urechi mai de mult, insa, pana azi, nu am publicat-o in lipsa unei dovezi concrete, eventual a unei fotografii care sa o confirme intrutotul.

Noile elemente descoperite de reporterii CANCAN adeveresc acum zvonurile potrivit carora Adrian Iovan are o aventura cu o colega de serviciu! Din datele obtinute de noi, aceasta are in jur de 40 de ani si lucreaza la TAROM, la departamentul Planificare zboruri. Practic, ea stabileste in amanunt cursele pilotilor. Cunoscuti ai celor doi sustin ca relatia dintre Iovan si colega lui s-a sudat de la o zi la alta. La inceput a fost doar o joaca, pentru ca, mai nou, ei sa nu se mai ascunda. Nu cu mult timp in urma, femeia a povestit unor apropiate ca a fost la Paris impreuna cu Iovan si ca totul a fost ca intr-un basm.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.