Sanii vedetei, care au facut-o celebra, nu i-au impresionat deloc pe jucatorii din cazinou, in momentul in care aceasta a incercat sa cante live
Perfecta din punctul de vedere al calitat ilor sale fizice, dar imperfecta in ceea ce priveste harul muzical, Nicoleta Luciu a simtit pe pielea ei ca nu intotdeauna aspectul sau placut ochiului ii poate garanta succesul. Cine si-ar fi putut imagina oare ca sexoasa bruneta va fi tratata cu indiferenta intr-un loc frecventat indeosebi de barbati? Ei bine, s-a intamplat si asta. Mai mult, vedeta a fost practic rugata sa paraseasca incinta chiar de patronul cazinoului. Despre ce este vorba? In urma cu cateva luni, in zi de sarbatoare, Nicoleta a fost invitata sa cante si in cazinoul din incinta hotelului Marriott. Pana aici, nimic iesit din comun. Artista si-a inceput numarul, dar in loc sa presteze cat avea in program, show-ul sau a fost considerabil scurtat.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.