Miliardarul roman nu a fost invitat la botezul fetitei Andreei, Stefan Banica fiind gelos pe acesta inca de la inceputul relatiei sale cu actuala sotie
Dupa ce au incheiat un parteneriat mutual de imagine si ani la rand au fost vazuti impreuna la evenimentele mondene de clasa, Andreea Marin si Ion Tiriac au pus punct relatiei de prietenie, in tacere.

Marul discordiei a fost nimeni altul decat Stefan Banica jr., sotul Zanei. De cum a inceput relatia sa cu actuala sotie, Stefan, gelos peste masura, a si impus o regula care a ramas batuta in cuie si in ziua de azi. Out, Tiriac! Degeaba o fi incercat probabil Andreea sa-i explice ca fara Tiri nimic nu merge si ca da bine la imagine, ca omul nu e strans la portofel, numai ca Stefan a ramas de piatra. Telefoanele au fost rarite, evenimentele comune evitate, pana cand a fost pus punct.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.