Face parte dintre baietii de bani gata, ii place sa-si etaleze masinile si multe domnisoare se inamoreaza de el.
Costelus Casuneanu are la activ numeroase femei celebre sau mai putin celebre. Fiul unui important om de afaceri din Bacau, Costelus a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu faptul ca schimba masinile mai ceva ca lenjeria intima. A avut aventuri cu Maria Marinescu, manechinul Corina Zugravu, de care se spune ca era indragostit, dar aceasta l-a preferat pe "Poponet".

S-a vehiculat ca ar fi fost impreuna si cu Elena Basescu. Este student la o facultate din strainatate, ii place sa mearga prin cluburi, iar manechinele sint slabiciunea sa. Parintii sai au grija ca odorul sa nu li se indragosteasca de orice doamna avida de banii lui. Sa nu uitam ca in clipa in care a fost impreuna cu Maria Marinescu, mama si tatal lui Casuneanu nu au vazut deloc cu ochi buni aceasta relatie. Insa, in ultima vreme, Don Juanul mioritic s-a amorezat de un alt top-model. Pe noua iubita a cunoscut-o in clubul Bamboo, o cheama Daria, e blonda, frumoasa si are doar 19 ani. I-a trimis cadouri valoroase, a invitat-o la cafea, iar prietenii lui sustin ca de curind Casuneanu iese prin oras cu aceasta. Pina la urma, cine stie, se indragosteste si se asaza si omul la casa lui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.