Jennifer Lopez si Marc Antoni au fost foarte surprinsi in momentul in care au aflat ca vor avea gemeni. Aceasta este marturisirea pe care a facut-o artista in interviul acordat rveistei People, arata siteul news.bostonherald.com.

Toate tabloidele spuneau ca micutii au fost conceputi cu ajutorul fertilizarii in vitro, dar acela nu era decat un zvon, pentru ca nasterea gemenilor nu a fost planificata.

„A fost o sarcina naturala”, declarat Lopez pentru revista People. ”Nu a fost sarcina in vitro, dupa cum stiu ca au afirmat mai multe publicatii. Poate ca toata lumea a presupus asta, pentru ca sunt gemeni... A fost o surpriza chiar si pentru noi”.

Dar „Jenny From the Block” nu a fost foarte increzatoare ca va ramane insarcinata in mod natural. Artista a recunoscut ca „dupa un an, doi, trei de incercari...incepi sa te gandesti...ca poate...”. Marc Anthony spune insa ca el nu a fost nici o clipa ingrijorat in aceasta privinta. „Nu m-am gandit nici o clipa ca nu vom putea avea copii”, a spus sotul lui Jenifer.

Dupa nasterea celor doi gemeni, baietelul Maximillian David si fetita Emme Maribel, Lopez se gandeste la noile sale provocari. „Vreau ca cei doi copii ai mei, sa fie mandri de mine”, a declarat artista.

Totusi, Jenifer insista ca nu se grabeste sa-si recapete forma de vedeta hollywoodiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.