Cum la petrecerea de botez de sambata seara accesul jurnalistilor a fost interzis, miliardarul a vrut sa se revanseze fata de acestia, organizand inca un chef, de data aceasta exclusiv pentru jurnalisti, de la care bineinteles nu a lipsit nici sarbatoritul Mihai Maximus Prigoana.

Micutul a stat pe baricade intreaga seara si s-a distrat chiar mai bine decat invitatii. Tot timpul a avut zambetul pe buze si nu a scos nici macar un scancet de nemultumire. A dansat cand in bratele Adrianei, cand ale tatalui Prigoana, lasandu-se fotografiat in voie de musafirii din presa. Cea careia i-a revenit sarcina de a-l avea in grija cel mai mult pe junior a fost bunica, mama lui Bahmu.

Spre miezul noptii, soacra milionarului a trebuit sa se retraga pentru ca micutului i se facuse somn si bliturile fotografilor deja l-au obosit din cale afara. Evenimentul a fost asezonat cu multa buna dispozitie, mancaruri alese, bauturi fine, dar mai ales cu o atmosfera familiala in care toata lumea se stia cu toata lumea.